Νέα

img
0
Ολοκληρώθηκε το Swimming Christmas CUP 2014!

Το «Swimming Christmas Cup 2014» ολοκληρώθηκε με εξαιρετική επιτυχία και όλοι στις τάξεις της ΝΕΠ και της διοργανωτικής ομάδας του SCC  έχουμε ήδη πιάσει δουλειά για την αντίστοιχη διοργάνωση του 2015.

Η φετινή εμπειρία μας έκανε ακόμη σοφότερους, καθώς διαπιστώσαμε ότι η μεγάλη αγάπη του κόσμου για το κορυφαίο κολυμβητικό μίτινγκ της Πάτρας, οι 52 ομάδες από Ελλάδα, Κύπρο, Γαλλία και Βουλγαρία και οι 1.200 αθλητές και αθλήτριες ανεβάζουν κατακόρυφα τον πήχη σε αγωνιστικό και οργανωτικό επίπεδο.

Η φετινή διοργάνωση έσπασε πολλά ρεκόρ και από πλευράς θεατών, τόσο αυτών που βρέθηκαν το τριήμερο στο κολυμβητήριο «Α. Πεπανός» της Πάτρας, όσο και εκείνων που παρακολούθησαν το μίτινγκ μέσω μιας μαραθώνιας ιντερνετικής κάλυψης από το www.scc-greece.gr, ιστοσελίδας που δημιούργησε από πέρσι η διοργάνωση αποκλειστικά και μόνο για το «Swimming Christmas Cup» και η οποία έφερε εικόνα και ήχο από την Αχαΐα σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Ελλάδας, της Ευρώπης και του κόσμου.

Εμείς από την πλευρά μας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσοι μόχθησαν για την διοργάνωση αυτού του τόσο σπουδαίου θεσμού, καθώς και όλους όσοι έδωσαν «παρών» στους αγώνες (αθλητές, συνοδούς, προπονητές, γονείς, κλπ), αλλά και να υποσχεθούμε ότι τυχόν λάθη ή παραλείψεις στις οποίες υποπέσαμε δεν θα ξανασυμβούν. Το απίστευτο ρεκόρ συμμετοχών, μας αιφνιδίασε ευχάριστα και μας υποχρέωσε σε αρκετές αναπροσαρμογές, υπερβάσεις ή συμπτύξεις του προγράμματος έως την τελευταία στιγμή.

Είμαστε στην διάθεση οποιουδήποτε για οποιαδήποτε κριτική, συμβουλή, παράπονο, πρόταση ή διευκρίνιση, προκειμένου το «SCC 2015» να είναι ακόμη καλύτερο από ό,τι η φετινή διοργάνωση. Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση swimming.christmas.cup@gmail.com καθώς και να γραφτείτε στην λίστα του newsletter μας στη σελίδα επικοινωνίας μας.

Σας περιμένουμε όλους και όλες στην Πάτρα και τον Δεκέμβριο του 2015 με ακόμη μεγαλύτερη όρεξη, με ακόμη περισσότερες συμμετοχές και με πολλά νέα ρεκόρ.

Όλοι εμείς από τη διοργανωτική ομάδα του Swimming Christmas CUP σας ευχόμαστε καλές γιορτές!

Η Διοργανωτική ομάδα του Swimming Christmas Cup